De Fijne Hond - De Gedragstherapeut voor jou en je hond

Online gedragstherapie in tijden van de Corona-uitbraak

Niet iedereen wil in deze tijden een consult thuis aanvragen ook al zouden we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Echter, als probleemgedrag eenmaal is ingezet door de hond, dan is het zaak om zo snel mogelijk te handelen zodat de hond dit gedrag niet nog verder kan gaan ontwikkelen. In een later stadium zal het namelijk steeds lastiger worden om het ongewenste gedrag weer om te buigen naar gewenst gedrag.

Daarom bied ik online gedragstherapie aan binnen kaders, afhankelijk van het probleemgedrag en hoe lang het gedrag al bestaat.

Als het probleemgedrag 'agressie van de hond' is dan mag de veiligheid van de hond, van jou en zijn omgeving niet in het geding komen en is online therapie niet mogelijk.


 Hoe gaan we vervolgens aan de slag

Je vult het contactformulier in en ik neem per mail of telefonisch contact met je op. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor online-therapie. Als tijdens onze mailwisseling of gesprek blijkt dat online-therapie mogelijk is dan zal ik je  een vragenformulier toesturen en je vragen dit formulier ingevuld per mail aan mij te retourneren. 

Ook zal ik je vragen een filmpje aan mij te sturen waarop het probleemgedrag duidelijk te zien is en dan bespreken we de vragenlijst via skype, zoom of ms teams. Als dit online allemaal goed te beoordelen blijkt te zijn dan ontvang je na dit gesprek een verslag van mij met de diagnose, oorzaak en een behandelplan. 

Tarief is in principe gelijk aan gedragstherapie op locatie.Terug naar home
E-mailen
Bellen
Map
Info