De Fijne Hond - De Gedragstherapeut voor jou en je hond

Welkom op mijn website

Fijn dat je mijn website hebt gevonden, hoewel de reden van je zoektocht misschien wat minder leuk is.

Wat kan ik je bieden? Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij (gedrags)problemen die je ervaart met je hond en bij het trainen/opvoeden van je hond 

Probleemgedrag: Wanneer de band tussen jou en je hond verstoord wordt door (probleem)gedrag van je hond, is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken, zodat het gedrag zich niet verder kan ontwikkelen. Ik ga dan samen met jou zoeken naar de oorzaak van het gedrag van je hond en vervolgens hoe we het (probleem)gedrag van je hond kunnen ombuigen naar gewenst gedrag.

Opvoeden/ trainen: Voor je pup of je herplaatser is het belangrijk om snel na aankomst in je gezin met de opvoeding te starten. Daarnaast zijn vaak meerdere trainingen nodig in het kader van gedragstherapie om probleemgedrag te kunnen ombuigen.

Als gedragstherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden (NVGH) waar jaarlijkse nascholing in het vakgebied verplicht is zodat de aangesloten gedragstherapeuten op de hoogte zijn van de actuele (wetenschappelijke) ontwikkelingen in hun vakgebied. 

Neem vrijblijvend contact met mij op:

Contact


       
E-mailen
Bellen
Map
Info